Izjava u vezi sa virusom COVID-19

U skladu sa preporukama Vlade i u svetlu odgovornosti prevencije širenja Korona virusa (COVID-19) u Srbiji, na prvo mesto smo stavili zdravlje naših pacijenata, partnera, kao i naših zaposlenih, i doneli smo niz mera kojima se uključujemo u borbu protiv ovog virusa.

U ovim izazovnim trenucima za celokupno društvo, mi smo s naše strane apsolutno posvećeni i učinićemo sve što je moguće kako bismo održali neprekidnu snabdevenost i dostupnost naših lekova, kako bismo i na taj način izrazili veliku zahvalnost i podršku svim koleginicama i kolegama zdravstvenim radnicima koji se neumorno bore protiv ovog virusa.

Pored toga, potpuno svesni ozbiljnosti koju donosi nastala situacija, naše svakodnevne poslovne aktivnosti preusmerili smo na digitalnu komunikaciju, e-mail poruke, društvene mreže i telefonske razgovore bez sastanaka uživo i poseta našim poslovnim prostorijama. Reorganizovali smo poslovanje kako bismo u svakom trenutku što efikasnije pružili maksimum i kompletnu podršku celokupnom zdravstvenom sistemu. U svemu ovome smo zajedno i sada svako od nas može da pomogne tako što će da brine o sebi i svojim najbližima.

Ostanimo kod kuće i zaustavimo Korona virus zajedno.

Predstavništvo Richter Gedeon NYRT.
Direktor predstavništva dr Jelena Ristić
Adresa: Vladimira Popovića 6, 11070 Beograd
T. +381 11 660 8998
F. +381 11 660 8958

Kontakt forma